Serveis Científics i Tècnics (SCT)

El 23 de maig 2011 s'inauguren oficialment els Serveis Científics i Tècnics (SCT) de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA).

Els Serveis Científics i Tècnics (SCT) de l'ICRA tenen com a missió proporcionar suport científic altament qualificat destinat a donar resposta a les sol·licituds d’assessorament i d’assaig derivades dels projectes de recerca i transferència de tecnologia, així com la prestació de serveis a empreses i entitats.

A partir de les línies de recerca descrites en el Pla Estratègic de l’ICRA, el suport que ofereixen els SCT s’ha concretat en diferents Unitats perfectament diferenciades. Les Unitats són estructures bàsiques de funcionament i es corresponen en general a una tècnica instrumental concreta o a un conjunt de tècniques afins: 
Unitat d’Anàlisi Química (UAQ)
Unitat d’Espectrometria de Masses (UEM)
Unitat de Tècniques Biològiques i Moleculars (UTBM)

Unitat de Microscòpia (UM)


Cada una de les Unitats s’ha dotat d’instrumentació bàsica per cobrir les necessitats inicials dels investigadors de l’ICRA. En els propers anys els serveis aniran creixent en funció de les demandes motivades dels investigadors incorporant nou equipament i/o desenvolupant noves metodologies d’anàlisi.

Els productes i serveis que ofereixen els SCT es troben conceptualitzats en fitxes descriptives (catàleg d'equipaments) que permeten difondre les capacitats de servei dels mateixos.

Els SCT compten amb un equip humà i tecnològic competent i especialitzat en diverses àrees de coneixement que permet oferir un servei en plenes garanties mitjançant la realització de les activitats següents:

- Assessorament científic i instrumental.
- Posada a punt de metodologies.
- Manteniment i operativitat dels equips.
- Participació en projectes de recerca de l’Institut.
- Activitats formatives (formació continuada, capacitació i especialització de tècnics).
 

Contacte:
Serveis Científics i Tècnics  
sct@icra.cat

 

Unitats SCT


 

 
 


 
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar