UTBM

La Unitat de Tècniques Biològiques i Moleculars (UTBM) dóna servei a través d’un catàleg analític bàsic que s’anirà ampliant en funció de les demandes d’anàlisi dels investigadors.

A la UTBM es pot dur a terme la caracterització dels organismes vius a nivell molecular. La detecció, identificació i quantificació de poblacions bacterianes a través de l’amplificació massiva de gens és un camp en expansió que permetrà, en general, sondejar la complexitat i variabilitat del contingut genètic dels organismes presents en matrius aquoses. Aquest tipus d'informació pot servir per a múltiples objectius que cobreixen des de la mínima representació de l’organisme individual fins a les categories taxonòmiques més àmplies.  A escala més petita, es poden estudiar relacions molt estretes, com pot ser la determinació de soques, mentre que a una escala major es poden arribar a caracteritzar poblacions, aprofundint en les relacions filogenètiques entre gèneres, espècies, etc.
 

Equipament

Destaquem el següent instrumental:

- Espectrofotòmetre de petits volums
- Termociclador
- Termociclador de gradient
- Termociclador a temps real
- Electroforesi horitzontal
- Electroforesi vertical
- Electroforesi en gel de gradient desnaturalitzant
- Fotodocumentador
- Congelador -80ºC
 

Tarifes

Contact:


Àlex Sánchez
Head of Biological and Molecular Techniques Unit
asanchez@icra.cat


Adrià Robles
Specialist Technician
arobles@icra.cat

 


 


 

 

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar