29/09/2011

VISITA D'UNA DELEGACIÓ MEXICANA

ICRA, Girona, Spain

El 27 de setembre 2011, les investigadores de l'Àrea de Qualitat de l'Aigua de l’ICRA Mira Petrovic, investigadora sénior ICREA i Sara Rodríguez-Mozaz, investigadora júnior juntament amb Olga Corral, secretària de direcció, reben una delegació mexicana per presentar les instal·lacions de l’ICRA, els principals projectes de recerca que s’hi duen a terme i per intercanviar experiències i coneixements sobre la sequera i la gestió del aigua a Catalunya i a Mèxic.

La delegació acompanyada de: Ma. Rosa Terradellas, vicerectora delegada d’Estudiants, Cooperació i Igualtat i Toni Vilà, professor de la Facultat d'Educació i Psicologia (ambdós de la Universitat de Girona) està formada per: Esperanza Tuñon Pablos, directora General de El Colegio de la Frontera Sur (ECOSUR), Axel Michael Köhler, Carlos Uriel del Carpio i Jesús Solís Cruz, professors i investigadors del CESMECA (Centro de Estudios Superiores de Méjico y Centroamérica de la UNICACH).
 

https://www.icra.cat/files/noticia/mexicans g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar