14/09/2011

VISITA D'UNA DELEGACIÓ D'ALCALDES D'ISRAEL

ICRA, Girona, Spain

El 14 de setembre 2011 una delegació d’alcaldes d’Israel visita l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA).

La rebuda ha anat a càrrec del subdirector de l’ICRA, Sergi Sabater, qui ha donat la benvinguda a una delegació d’alcaldes de 4 ciutats d’Israel: Moti Sasson, alcalde d’Holon; Saleh Fares, alcalde de Jurfeish; Nissim Gozlan, alcalde de Beer Yaakov i Arie Tal, alcalde de Tirat Carmel, acompanyats pels seus respectius assistents: Ruth Schlosberger, Merae Mortagi, Uri-Mordehay Shimoni i Eyal Lerner.

També han estat presents 3 membres de l’entitat municipalista d’Israel: Inbal Cohen Amitai, Ruth Wasserman-Lande i Anat Koufman, així com Rafael de Yzaguirre de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) que és qui ha convidat la delegació a visitar la ciutat de Girona.

Atesos els problemes de sequera de l’estat d’Israel, els alcaldes han manifestat el seu especial interès a conèixer l’ICRA. El subdirector de l’ICRA els ha presentat les instal·lacions de l’ICRA, i els principals projectes de recerca que s’hi duen a terme molts dels quals estan destinats a analitzar i resoldre les conseqüències de la sequera a la Mediterrània.


 

 

 

https://www.icra.cat/files/noticia/israelnoticies g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar