18/07/2012

PREMIS PER A COL·LABORADORES CIENTÍFIQUES DE L'ICRA

En el decurs del XVI Congrés de l’Associació Ibèrica de Limnologia (celebrat a la Universitat du Minho, Guimaraes, Portugal, del 2 al 6 de Juliol de 2012), Mireia Fillol, Predoctoral Student col·laboradora científica de l’ICRA actualment en l’àrea de Qualitat de l’Aigua i Diversitat Microbiana, va rebre el primer premi en la categoria de presentacions orals per l’exposició del treball titulat: “Segregation of archaeal communities in stratified lakes and design of specific molecular tools for uncultured lineages” amb els següents coautors: Mireia Fillol, Frederic Gich i Carles Borrego.

En el mateix congrés, Olga Auguet, Internship Student (estudiant del Màster en Biologia Molecular i Biomedicina de la Universitat de Girona) visitant de l’àrea de Qualitat de l’Aigua i Diversitat Microbiana de l’ICRA, va rebre el primer premi en la categoria de pòster pel seu treball titulat: “Comparison of DNA and RNA finger prints to discriminate active and latent archaeal populations” amb els següents co-autors: Olga Auguet, Mireia Fillol, Mercè Figueras i Carles Borrego. La investigació presentada al Congrés constitueix un resum del treball final de màster realitzat per l’Olga Auguet i que es defensarà el mes de Setembre de 2012.

Ambdós treballs són fets en col·laboració amb el grup de recerca en Ecologia Microbiana Molecular (gEMM) del Institut d’Ecologia Aquàtica de la Universitat de Girona i, en el cas del segon treball, també amb el Laboratori del Suro del Departament de Biologia de mateixa universitat.
 

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar