27/06/2011

LLIURAMENT DE CERTIFICATS

ICRA, Girona, Spain

El 27 de juny 2011, a les 12h. a la sala d'actes de l'ICRA, Damià Barceló, director de l'ICRA, entrega els certificats d'assistència al curs de 3 mesos de durada: "Training in sample preparation and mass spectrometric analysis of organic contaminants in environmental samples", impartit per les professores del Consell Superior d'Investigacions Científiques: Marinel·la Farré, Elena Martínez i Sandra Pérez, en col·laboració amb l'ICRA.

Els assistents al curs han estat: Abel Daud Nitwa de la Tanzania Atomic Energy Commission (Tanzània), Ahmed Ateek de l' Egyptian Atomic Energy Authority (Egipte), Kariye Elizabeth Lelei de la University of Port Harcourt (Nigèria) i Nadia Mzougui de l'Institut National des Sciences et Techniques Marines (Tunísia).

 

https://www.icra.cat/files/noticia/diplomes g https://www.icra.cat/files/noticia/diplomes1 g https://www.icra.cat/files/noticia/diplomes2 g https://www.icra.cat/files/noticia/diplomes3 g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar