18/06/2021

L'IDIBGI visita l'ICRA

Aquesta setmana hem rebut la visita de l’equip directiu de l'Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) integrat per la seva directora, Marga Nadal, la gerent, Anna Ribas i l’adjunta de Direcció, Miriam Gironès.

La reunió mantinguda amb el director de l’ICRA, Damià Barceló, el sotsdirector, Sergi Sabater, i el gerent, Ivan Sánchez, ha servit per presentar las tasca que es fa des de l’ICRA i buscar sinergies de col·laboració en l'àmbit científic i de gestió.

L’IDIBGI és un centre d’investigació CERCA de la Generalitat de Catalunya, que té com a finalitat promoure, desenvolupar, gestionar, transferir i difondre la recerca biomèdica, coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut, principalment a l’entorn de Girona. El centre compta amb 21 grups de recerca, més de 400 investigadors i investigadores i 563 assaigs clínics actius.

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar