23/11/2011

JORNADA INNOVACC (Associació Catalana d'Innovació del sector carni porcí)

ICRA, Girona, Spain

El 22 de novembre 2011, l’ICRA acull la trobada entre el Clúster Català de l'Aigua (Catalan Water Partnership) i INNOVACC.

Es reuneixen partners del grup de projectes de tractaments d’aigües per tal de difondre les propostes d’actuació i les solucions interessants per al sector carni.

La presentació de la jornada: “Eficiència i Sostenibilitat de l’aigua en la Industria Càrnia” va a càrrec del Clúster de l’Aigua (Catalan Water Partnership).

Hi participen les empreses següents: Escorxador de la Garrotxa SA, Frigoríficos del Nordeste SA (Norfrisa), Friselva SA, Esteban Espuña SA, Joaquim Albertí SA, Noel Alimentària SAU, Sysfeed SLU (Grup Garnova), Milla Masanas SL, Enginyeria Medi Ambient (Joan Soler), GEI-2A SL, AREMA, GIRO Centre Tecnològic, i també la Universitat de Girona i la Universitat de Vic.

Hi assisteixen 22 persones.
 

 

https://www.icra.cat/files/noticia/innovaccnoticies2 g https://www.icra.cat/files/noticia/innovaccnoticies3 g https://www.icra.cat/files/noticia/innovaccnoticies4 g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar