23/11/2011

JORNADA DE GESTIÓ DE L'AIGUA. PERSPECTIVES DE FUTUR

Tàrrega, LLeida, Spain

Jornada de tardor de REGMED: Gestió de l’Aigua. Perspectives de futur.
Seu de REGSA-REGSEGA – Tàrrega (Lleida)

El Centre de Regadius de la Mediterrània (REGMED) i Reg Sistema Segarra-Garrigues (REGSEGA) el 22 de novembre 2011 organitza aquesta jornada amb l’objectiu de generar debat, donat que el recurs aigua esdevindrà cada vegada més estratègic i per tant haurem de ser més eficients en l’ús dels recursos. Es tracta de la importància i la necessitat de fer una bona gestió de l’aigua.


El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya, Jordi Sala, presideix, a la seu de REGSA-REGSEGA, l’acte inaugural d’aquesta jornada de tardor, juntament amb el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, i l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló.

A la taula rodona hi participa Manel Poch Cap de l’Àrea de Tecnologies i Avaluació de l’ICRA, entre d’altres diferents actors del sector aigua.

 

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar