23/05/2011

INAUGURACIÓ DELS SERVEIS CIENTÍFICS I TÈCNICS DE L'ICRA

ICRA, Girona, Spain

Girona, 23 de maig 2011, l'ICRA inaugura oficialment els Serveis Científics i Tècnics (SCT) instal.lats a l'Institut.

Els Serveis Científics i Tècnics (SCT) de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) tenen com a missió proporcionar suport científic altament qualificat destinat a donar resposta a les sol·licituds d’assessorament i d’assaig derivades dels projectes de recerca i transferència de tecnologia.

Des que vam inaugurar el 7 d'octubre de 2010 l'edifici H2O, l'ICRA ja ha esdevingut un referent internacional en la recerca de l’aigua. Les nostres instal·lacions i el catàleg de Serveis Científics i Tècnics, que s'han presentat oficialment avui, ens converteixen en un dels pocs centres capaç de reunir, en un mateix espai, els equipaments necessaris per oferir un servei global i transversal en la recerca de l’aigua per diverses disciplines.

L'ICRA posa tot aquest potencial al servei dels investigadors, empreses i entitats que treballen en algun aspecte de qualitat de l’aigua.

Gaire bé un centenar de persones, representants de membres de centres de recerca catalans, universitats, institucions i empreses del sector han pogut conèixer, de primera mà, el suport integral que pot oferir l’ICRA en diverses àrees de coneixement per mitjà de les seves unitats de treball.

Josep M. Martorell, director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, ha presidit la presentació dels SCT i ha remarcat que " l'ICRA és un centre de referència per la seva alta productivitat científica". També ha destacat que l'Institut es caracteritza per ser una infraestructura amb una gran flexibilitat, fet que li permet establir contractes de projectes competitius tant públics com privats.

En aquest sentit Damià Barceló, director de l'ICRA, ha remarcat, per la seva banda, que "hi ha pocs instituts de recerca de l'aigua a Europa que concentrin tots els recursos i serveis que posseeix l'ICRA en un mateix equipament. I de fet podem dir que som els únics especialitzats en temes de sequera i en l'àrea de la mediterrània".
 

https://www.icra.cat/files/noticia/noticies sct g https://www.icra.cat/files/noticia/SCT g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar