16/11/2011

L'ICRA PARTICIPA EN EL PROGRAMA PROFESSORS I CIÈNCIA

ICRA, Girona, Spain

El nou programa "Professors i Ciència", finançat per l'Obra Social de CatalunyaCaixa, va adreçat a professors d'institut i té per objectiu millorar l'ensenyament de les ciències als alumnes de secundària. Es tracta d'una oportunitat única que permet al professorat tenir contacte amb els laboratoris dels centres de recerca catalans.

El 16 de novembre 2011, durant tot el dia, l'ICRA dóna a conèixer a 8 professors provinents de diferents instituts de secundària de la província de Girona i de Barcelona i que participen en aquest programa, les seves activitats i la recerca que es fa en les 3 àrees d'investigació. 

L'ICRA inicia aquest programa entre els 6 primers centres de recerca catalans que participen en aquesta primera edició i que rebran més de 700 professors en aquest curs. 

Per saber-ne més:

http://professorsiciencia.catalunyacaixa.com/

http://professorsiciencia.catalunyacaixa.com/index.php?action=mostrar_curso&curso=13

Fotos d'esquerra a dreta: inici de la jornada (professors amb Marc Mallafré de l'Àrea de Coneixement, Educació i Recerca de CatalunyaCaixa i Sergi Sabater, subdirector de l'ICRA), moments de la jornada i cloenda de la jornada (professors i el personal de recerca de l'ICRA que va impartir el curs).

https://www.icra.cat/files/noticia/caixa2noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa3noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa4noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa5noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa6noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa8noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa9noticies g https://www.icra.cat/files/noticia/caixa7noticies g 2
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar