25/10/2013

L'ICRA COL·LABORA AMB LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

Del 15 al 24 de novembre se celebrarà la 18a edició de la Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Els temes centrals de l’edició d’enguany són l’estadística, l’aigua i Einstein, amb motiu de la celebració, aquest 2013, de l’Any Internacional de l’Estadística, l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i la commemoració del 90è aniversari de la visita d’Albert Einstein a Catalunya. 

Igualment, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, promou la Setmana de la Ciència a les escoles amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent vers la ciència i la tecnologia 

En aquest marc, se celebra l'acte "La Ciència en primera persona" que consisteix en un centenar de xerrades-col·loqui, que tenen lloc simultàniament a tot el territori, adreçades a l’alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Aquestes sessions van anar a càrrec d’investigadors i d’investigadores que expliquen la seva tasca, tant des del vessant científic com des del punt de vista humà.

El Dr. Sergi Sabater, subdirector de l'ICRA i cap de l'Àrea de recerca de l'ICRA de Recursos i Ecosistemes (associat Universitat de Girona), impartirà la conferencia inaugural de la Setmana de la Ciència en l'acte "La Ciència en primera persona" el dia 20 de novembre de les 11:30h a 13:00h a la sala d'actes dels Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament a Barcelona (Via Augusta, 202-220).

El títol de la xerrada és “Aigua: recursos, persones, ecosistemes”

http://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/

https://www.icra.cat/files/noticia/cartell web1
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar