16/05/2013

ESPECIAL PARTICIPACIÓ DE L'ICRA EN LA INTERNATIONAL WATER ASSOCIATION (IWA)

L'ICRA participa en la coordinació del IWA Working Group for Life Cycle Assessment of Water and Wastewater Treatment (LCA-Water WG).

S’acaba de crear un nou grup de treball dins la International Water Association (IWA) sobre Anàlisi de cicle de vida (ACV) aplicat en sistemes de tractament d’aigües.

L’objectiu del grup de treball és desenvolupar una guia de bones pràctiques per facilitar l’aplicació de ACV en el camp del tractament d’aigües.

Lluís Corominas (Postdoc Researcher Juan de la Cierva de l'ICRA) juntament amb Almudena Hospido (investigadora de la Universitat de Santiago de Compostela - USC) lideren aquest grup de treball d’abast internacional.

Més informació a:

http://www.iwahq.org/1y3/networks/specialist-groups/list-of-groups/modelling-and-integrated-assessment/workinggroup-lca.html

http://www.linkedin.com/groups/IWA-Working-Group-on-Life-4921250?homeNewMember=&gid=4921250&trk=eml-anet_wlcm-h-visit&ut=0TFWVyC3wZ8lI1

 

 

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar