13/06/2022

Destacada participació de l'ICRA en la 12ª edició de Micropol & Ecohazard

L'ICRA va participar activament en la 12a edició de Micropol & Ecohazard del 6 al 10 de juny de 2022 a Santiago de Compostel·la. Aquesta conferència forma part de la sèrie de conferències del Grup d'Especialistes de la IWA "Avaluació i Control de Substàncies Perilloses a l'Aigua" i va haver-hi diverses presentacions de plataformes i pòsters, així com sessions presidides per investigadors de l'ICRA.

Les contribucions realitzades a la conferència van ser diverses, informant sobre investigacions principalment de la "Tecnologia i Avaluació" i de la "Qualitat de l'Aigua i Salut". La qualitat de la conferència i de la contribució de l'ICRA va ser extremadament alta i, de fet, Nikoletta Tsiarta, estudiant de doctorat de l'ICRA dins del projecte NOWELTIES Marie Curie, va ser premiada amb la millor presentació de pòster. A més, l'ICRA va participar en l'organització de l'esdeveniment amb un taller sobre Nous materials, copresidit per Mira Petrovic (ICRA, ICREA) i Hrovje Kusic (U. Zagreb). Finalment, Wolfgang Gernjak va participar al taller de joves professionals de l'aigua previ a la taula rodona de la conferència, a més de presentar l'ICRA a un públic interessat de més de 100 joves investigadors entusiastes.

https://www.icra.cat/files/noticia/220628 News 7 Micropol
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar