14/01/2014

EL CONSELLER SANTI VILA VISITA L'ICRA

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va visitar el passat divendres 10 de gener les instal·lacions de l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA). Aquesta és la primera visita institucional que el conseller realitza al centre.

La visita va permetre conèixer de primera mà al conseller de Territori i Sostenibilitat els equipaments de les tres àrees de recerca de l'ICRA -Recursos i Ecosistemes, Qualitat de l'Aigua i Tecnologies i Avaluació-, així com els diferents projectes que actualment s'hi porten a terme, alguns dels quals -Globaqua, demEAUmed i R3-Water- han obtingut recentment el suport econòmic de la Unió Europea per un valor de 1,3 milions d'euros.

El conseller va mostrat un especial interès de veure la sala de rius experimentals, única a Europa, que va ser inaugurada el maig de 2012 i que converteix l'ICRA en un dels pocs instituts de recerca de l'aigua a Europa que concentra, en un mateix espai, tots els recursos i serveis necessaris per oferir un servei global i transversal en la recerca de l'aigua per mitjà de diverses disciplines.

Santi Vila va estar acompanyat en la seva visita per Damià Barceló i Sergi Sabater, director i sotsdirector de l'ICRA; Iván Sánchez, gerent de l'ICRA; Jordi Agustí, director de l'ACA; Ramon Moreno, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la Universitat de Girona; Carles Puigdemont, alcalde de Girona; Eudald Casadesús, delegat del Govern de la Generalitat a Girona, i Josep Cortadellas, director dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a Girona.

https://www.icra.cat/files/noticia/noticiesconsellervila1 g https://www.icra.cat/files/noticia/noticiesconsellervila3 g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar