07/10/2013

UN ARTICLE DE L'ÀREA DE RECURSOS I ECOSISTEMES DE L'ICRA ÉS SELECCIONAT PER APARÈIXER A LA REVISTA OFICIAL DE LA COMISSIÓ EUROPEA

Un dels darrers treballs que ha publicat l'àrea de Recursos i Ecosistemes de l'ICRA ha estat seleccionat per aparèixer a la revista oficial de la Comissió Europea sobre política/legislació ambiental.

En concret, ha aparegut ja a la versió online del Science for Environment Policy – News Alert, núm 343 de Setembre 2013.

RESUM DE L'ARTICLE:

La restauració de les condicions naturals dels rius i rierols afegint intencionadament troncs de fusta morta augmenta els serveis clau dels ecosistemes.

En calcular el valor d'aquests serveis, els investigadors han estat capaços de demostrar que l'augment de la quantitat de fusta morta als rius i rieres en una conca fluvial que drena a un embassament del País Basc és econòmicament rendible i que el rendiment de la inversió podria realitzar-se dins de 20 anys.

Més informació:

http://ec.europa.eu/environment/integration/research/newsalert/pdf/343na3.pdf

 

 

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar