15/04/2010

ARRENCA SCARCE, EL MAJOR PROJECTE D'INVESTIGACIÓ (2010-2014) SOBRE ELS EFECTES DEL CANVI CLIMÀTIC EN ELS RIUS ESPANYOLS

Damià Barceló, director de l'ICRA i vicedirector del IDAEA-CSIC, és el responsable de la coordinació dels 11 equips científics implicats en el projecte CONSOLIDER-INGENIO 2010 (SCARCE).

Més de cent científics avaluaran i prediran els efectes del canvi global sobre la disponibilitat de l'aigua, la seva qualitat i el conseqüent impacte socioeconòmic en les conques mediterrànies de la Peninsula Ibèrica.

Amb un pressupost de 4,5 millons d'euros en cinc anys (2010-2014), científics líders en diverses disciplines estudiaran les conques del Llobregat, Ebro, Júcar i Guadalquivir, com rius representatius d'un ampli conjunt de condicions socioecològiques en l'àrea d'influència mediterrània d' Espanya.

Participants:
ICRA, IDAEA (CSIC), Universitat de Barcelona (UB) , Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) , Universitat de València (UV), Instituto de Ciencias Marinas de Andalucia (ICMAN) , Euskal Herriko Unibertsitatea (EHU) , Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat de Lleida (UdL), Universidad Politécnica de Valencia (UPV) y Universidad Politécnica de Madrid (UPM).

+ Informació:
http://www.idaea.csic.es/scarceconsolider
http://www.clipmedia.net/galera/ICRA/CSIC_Consolider/NdP/040710_Presentacio_BCN/index.html
 

 

https://www.icra.cat/files/noticia/scarce g https://www.icra.cat/files/noticia/scarce c 3
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar