15/03/2021
Webinar series: Innovation for SDGs: inspirational tools towards sustainability challenges.

Una sessió específica dedicada a l'Aigua, les Ciutats i Comunitats Sostenibles i l'Acció pel Clima
Des dels Campus Sectorials, i amb la col·laboració de la Global University Network for Innovation, la Universitat de Girona ha organitzat el cicle dedicat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostensible “Innovation for SDGs: inspirational tools towards sustainability challenges”. Les conferències tindran lloc entre els dies 15 i 25 de març en format virtual, i ens agradaria comptar amb la teva participació.
Per la Universitat de Girona, la sostenibilitat és un repte primordial i un dels seus principals valors. Amb aquest cicle de conferències, comptem amb la participació d’experts locals i internacionals de renom que reflexionaran sobre la necessitat d’establir un diàleg entre ciència i societat per assolir els ODS l’any 2030.
El cicle consta d’un total de vuit sessions, tres primeres de caràcter més transversal i introductori i cinc centrades en àmbits temàtics més específics com són la desigualtat social en l’àmbit de la salut, la gestió de l’aigua a l’entorn urbà, el turisme regeneratiu com a model de respecte sòcio-ambiental, la conservació de la natura a través de l’ús de la robòtica i la millora de la sostenibilitat en la producció alimentària.
La inscripció és gratuïta i totes les sessions seran íntegrament en anglès. Esperem que aquest esdeveniment sigui del teu interès, no dubtis en difondre'l entre els teus contactes!
|
|
|
|
|
|
El 23 de març s'ha programat una sessió específica des del campus Aigua i el campus Patrimoni Natural i Cultural: Wise Water Management in Cities de 11 a 13 h. En aquesta sessió, posarem el focus en com millorar la gestió de l'aigua a les ciutats, per fer-les més sostenibles i resilients.
La sessió comptarà amb una ponència inicial a càrrec de Corinne Trommsdorff, C.E.O. de l'organització Water Cities, i dos exemples de bones pràctiques a càrrec de Reginna Gnirss, directora d'R+D de Berliner Wassertriebe i Joana Castellar, investigadora de l'ICRA.
Moderarà la sessió Joaquim Comas, professor de la Universitat de Girona i investigador de l''ICRA

|
|
|
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica
aquí.
Acceptar