08/03/2022

ICRA commemora amb dues exposicions itinerants els dies internacionals de la Dona i la Nena en la Ciència i el de les Dones Treballadores

Durant els mesos de febrer i març s’han instal·lat a l’ICRA dues exposicions itinerants per celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, que se celebra l’11 de febrer, i el Dia Internacional de les Dones Treballadores, el 8 de març.

La primera exposició és un recull de diferents investigadores que han tingut un paper destacat en la ciència. Aquesta exposició es troba ubicada a la recepció de l’edifici de l’ICRA i té com a objectiu destacar referents científics femenins en les carreres científiques STEM (Science, Technology, Engineering i Mathematics).

La segona exposició tracta sobre dones que han tingut una contribució rellevant en investigació de les aigües continentals (limnologia). Actualment, més de la meitat de les persones limnòlogues en període de formació són dones. Així i tot, tal com passa en altres disciplines, la seva presència disminueix notablement en els escalons més alts de la carrera científica. Aquesta exposició, presenta una retrospectiva històrica de les limnòlogues més destacades, tant en l'àmbit internacional com en l'àmbit de la península Ibèrica. A més, s'apunta de forma senzilla i il·lustrativa quina és la situació de la dona a Limnologia i la seva perspectiva de futur.

https://www.icra.cat/files/noticia/expo dones 1 https://www.icra.cat/files/noticia/expo dones 2 https://www.icra.cat/files/noticia/expo dones 3 https://www.icra.cat/files/noticia/Exposicio nenes ciencia febrer 2022
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar