12/12/2013

NOU PROJECTE DE LABORATORIS FLOTANTS PER DETECTAR CONTAMINANTS

Investigadors de l’Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA) participen en el projecte europeu Real time monitoring of SEA contaminants by an autonomous lab-on-a-chip biosensor (SEA-on-a-CHIP), dins el VII Programa Marc de la Unió Europea, sobre el desenvolupament i implementació de sensors automàtics manejats per control remot en aigües de mar. El sensors són com petits "laboratoris flotants" que permetran detectar els diversos contaminants químics que existeixen en les aigües marines.

El projecte està liderat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), i hi participen 17 grups de recerca diferents de 9 països europeus (Àustria, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Noruega, Portugal, Regne Unit, Romania i Suècia).

L'equip format per Damià Barceló, director de l'ICRA i investigador de l'IDAEA-CSIC, i per Marinel·la Farré de l'IDAEA-CSIC, coordina aquest projecte en el qual participa la investigadora Sara Rodríguez-Mozaz de l'ICRA, i uns altres 16 grups pertanyents a 9 països europeus.

Més informació:

http://www.icra.cat/projecte_detall.php?&id=57&lang=1

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar