12/12/2012

PRESENTEM EXPERIÈNCIES EN TECNOLOGÍES SOSTENIBLES

Els dies 10 i 11 de desembre 2012, organitzem el Workshop: Sustainable Water Treatment Technologies: achievements, perspectives, constraints - NEW INDIGO.
 

Damià Barceló, director de l'ICRA i Mira Petrovic Research Professor ICREA donen la benvinguda als participants al workshop.

Les àrees de recerca de Qualitat de l’Aigua i de Tecnologies i Avaluació de l’ICRA organitzen aquest workshop en el marc del projecte GREEN-TECH, un projecte de l'ICRA finançat pel MINECO de treball en xarxa impulsat per NEW-INDIGO, una iniciativa per al desenvolupament i la integració de la recerca europea i índia. L’objectiu és proporcionar una plataforma de treball en xarxa per difondre el coneixement i les experiències en tecnologies sostenibles de tractament d’aigua.

La xarxa està formada per: l’ICRA, el CIEMAT (Centro de la Plataforma Solar de Almería, Espanya), la Universitat de Antwerp (Bèlgica), la Universitat de Jadavpur (India) i l’Institut d’Energia i Recursos (The Energy and Resources Institute - TERI (India).
 

 

 

https://www.icra.cat/files/noticia/noticiesINDIGO1g https://www.icra.cat/files/noticia/noticiesINDIGO2 g https://www.icra.cat/files/noticia/noticiesINDIGO3 g
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar