Com arribar

Institut Català de Recerca de l'Aigua

Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Edifici H2O
Emili Grahit 101- 17003 Girona Telf +34 972183380

L’ICRA està situat al Parc Científic i Tecnològic (PCiT) de la Universitat de Girona (zona de La Creueta). Coordenades GPS: Latitud 41°58'2.47"N i Longitud 2°50'23.76"E

 

S’hi pot arribar:

A peu i en bicicleta:
Des del centre de Girona, pas de vianants i carril bici des de la Plaça dels Països Catalans.

Amb cotxe:
Autopista AP-7 (E-15), l’A-2 i la C-25 o eix transversal.

Per autopista AP-7 (E-15), venint del sud, sortida 7 (Girona Sud). Seguir direcció NII La Jonquera/Figueres i sortida direcció Els Àngels o bé sortida 9A (Lloret de Mar, Palamós), seguir la C-35 i sortida 84B (Girona NII-Nord), continuar direcció Girona i sortida de la NII cap a la C-250 (Girona, Quart). Agafar direcció PCiT.

Per autopista AP-7 (E-15), venint del nord, sortida 6 (Girona nord). Seguir C-66 direcció Palamós. Continuar fins a NII direcció Sta. Coloma Farners/aeroport Girona/ Girona Est. Arribar a rotonda França/Barcelona. Agafar direcció NII Barcelona fins sortida Girona/Quart/Els Àngels i seguir Girona/Parc Científic i Tecnològic fins arribar a rotonda on hi ha el Parking del PCiT.

Amb avió:
Aeroport de Girona-Costa Brava: a 12 Km de Girona i al qual es pot accedir amb transport públic www.ajuntament.gi/mobilitat/ 
Més informació: www.aena.es  i  www.girona-airport.net

Aeroport de Barcelona (el Prat): a 120 km de Girona i des del qual surten trens fins a l'estació de trens Barcelona-Sants (RENFE) que conecta amb Girona.
Més informació: www.aena.es  i  www.renfe.es
També hi ha un servei d'autobusos des de l'aeroport de Barcelona fins a Girona www.sagales.com

Amb bus:
Estació d’autobusos a la plaça d’Espanya de Girona.
Més informació: www.girona.cat/bus  i  www.ajuntament.gi/mobilitat

La L8 dels autobusos urbans enllaça l'estació d'autobusos i el Parc Científic; la parada està ubicada al carrer Emili Grahit a l’alçada del semàfor en front de l’Edifici Monturiol del parc on també paren els autobusos interurbans que operen amb les companyes:

SARFA
Tel.902 302025  I  www.sarfa.com

TEISA
Tel.972 204868  I  www.teisa.com

Amb tren:
Estació de tren RENFE, plaça d’Espanya de Girona
www.renfe.es
 

 


Veure + gran

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar