11/09/2022

Congrés mundial de l'aigua de la IWA

Copenhagen from 11 to 16 September

Investigadors ICRA del projecte ANTARES participaran al congres World Water de la International Water Association  (IWA) que tindrà lloc a Copenhagen de l’11 al 16 de setembre. Aquest és el congrés més important en temàtiques relacionades amb tractaments i contaminació de les masses d’aigua i reuneix més de 1000 professionals, entre investigadors i empreses.

ANTARES és un projecte coordinat entre la Universitat de Santiago de Compostel·la i l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA) i finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació de el Govern espanyol que tracta sobre la transformació i eliminació d'antibiòtics en aigües residuals amb tecnologies emergents. L’equip de recerca de l'ICRA, dirigit per la Dra. Jelena Radjenovic i la Dra. Maite Pijuan, investiga la millora de la degradació anaeròbica dels contaminants persistents en presència d'òxid de grafè biològicament reduït (bioRGO).

https://www.icra.cat/files/noticia/220628 News 7 Agenda IWA
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar